Offentlighetsprincipen

nils_funcke_yttrandefrihet

Föredrag om offentlighetsprincipen från en journalists perspektiv, men generellt intressant!

”Nils Funcke är en av Sveriges främsta experter på offentlighetsprincipen. Här berättar han om hur man som journalist kan använda offentlighetsprincipen och vilka möjligheter lagen ger. Inspelat den 21 mars på Elmia i Jönköping. Arrangör: Föreningen grävande journalister.”

Det finns en massa bra saker på UR Samtiden. Synd bara att det marknadsförs så lite och förmedlas så dåligt i stora ogreppbara block i vanlig TV av SVT. UR Play är dock toppen, när man/jag väl hittar dit.

Se detta föredrag: http://urplay.se/Produkter/189104-UR-Samtiden-Grav-2015-Offentlighetsprincipen

 

1 reaktion på ”Offentlighetsprincipen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *